23 juli 2013

Musate aan zee

Het tweede weekend van Juli ging ik met enkele vrienden van mijn muziekvereniging 'Musate' naar de zee. Wat aanvankelijk een ontspannend weekend ging worden met vooral veel gezelligheid en plezier groeide uit tot een huis straatmuzikanten-idee. Dubbel zo plezant, leek ons dat. Zaterdag gingen we achtereenvolgens naar de dijk van De Haan, Oostende en Middelkerke om enkele deuntjes te spelen en de plaatselijke toeristen te entertainen. De vrijgevigheid van de mensen (€243!) was natuurlijk mooi meegenomen. Al onze aankopen, drankjes, ijsjes, ontbijt en restaurantbezoek zijn gefinancierd met onze winst. Het verblijf was gratis in Gillis zijn appartement. Een kosteloos weekend aan zee én gezelschap van leuke vrienden, meer moet dat niet zijn!


V.l.n.r.: Alice, Lore, Katrien, Leen, Cloë en Gillis







Alle foto's door Cloë, neem ook eens een kijkje op haar leuke blog want ook zij schreef een artikel over ons straatmuzikanten weekend!

17 juli 2013

Welcome to my beautycorner

Hoe ouder ik word, hoe meer ik mij met beauty zaken begin bezig te houden. Ik merk meer en meer het verschil tussen er moe en grauw uitzien en er gezond en fris bijlopen met hulp van een beetje make-up. Versta mij niet verkeerd, ik zal nooit een "shminkpop" worden. Maar ik vind het wel belangrijk om aandacht te besteden aan goede basis skincare, haarproducten en make-up. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen expert ben op dit vlak, maar ik heb wel enkele favorieten die ik graag met jullie wil delen. Ik vind het bij andere, al dan niet beauty bloggers, namelijk ook altijd interessant hun dagelijkse beauty routine te bekijken. Zie hier dus de mijne!

Bioderma Solution micellaire nettoyante purifiante heb ik gekocht op aanraden van een vriendin en ik zou eerlijk gezegd niet meer zonder kunnen. Iedere avond enkele druppeltjes (met zo'n fles kom je zeker een paar maanden toe) op een watje en al de viezigheid van mijn gezicht verwijderen.
Hydreane legère gebruik ik nog niet lang als dagcrème, maar ik ben er heel tevreden over. Droogt mijn huid niet uit en zorgt er tegelijkertijd voor dat ik amper nog puistjes heb, ideale mix dus.


Lancôme Hypnôse mascara kreeg ik samen met het Lancôme Crayon Khôl twee jaar geleden als cadeau voor mijn verjaardag. Twee blijvertjes want sindsdien gebruik ik niets anders meer.
Vichy BB crème is de eerste BB crème waar ik echt tevreden mee ben, de lichte glinstering doet je zelfs op sombere dagen, in het midden van de winter, stralen.


L'Oréal Professionel helpt mijn krullend haar op een goede manier te verzorgen. Ik heb nooit geen gemakkelijk haar gehad, maar sinds ik deze producten gebruik is het iets makkelijker te wassen, borstelen en in model te leggen. Ze bestaan in heel veel verschillende varianten voor elk haartype, de shampoo voor droog haar is ook een toppertje!

8 juli 2013

7 (!) casual summer outfits

Er komen tegenwoordig nog nauwelijks outfitfoto's online op mijn blog. Ik vind dat zelf eigenlijk wel jammer maar het is steeds zo'n organisatie om mijn outfit te laten fotograferen: een fotograaf zoeken, een dag, uur en plaats afspreken, angst om in het openbaar te poseren overwinnen, enzovoort. Daarom kwam ik op het idee om tijdens een BBQ die Astrid had georganiseerd, al de genodigden hun outfit snel op foto vast te leggen. De ene was al wat enthousiaster dan de andere over mijn idee, maar ik vind het resultaat écht leuk. Zien ze er niet allemaal heel stijlvol uit? Je krijgt dus 7 outfits voor de prijs van 1. Mijn schade voor het niet posten van outfits, is dus meer dan goed gemaakt, niet? :-)


DIY (door de mama) / Love Italy

Sfera / Zara / Fossil / Naf Naf / Kroc

Pull and Bear / Levi's / Mer du Nord / Clinique chubby stick



Zara / Massimo Dutti / Converse / tweedehands


Zara / Uterque / Massimo Dutti / Mango / handgemaakt


Pepe Jeans / Zara / Geox


Zara / Only / Sixtyseven